(ВІДЕО) Від хлібних ланів до штурвала корабля Морської охорони

НАЗАД
09 вересня 2024 11:10

Морський прикордонник Геннадій на псевдо Сивий народився в одному з наймальовничіших куточків Поділля в смт Сутиски, через яке протікає річка Південний Буг, що на Вінниччині.

Давні предки сутисчан займалися землеробством, рибальством, ткацтвом та славилися своєю любов’ю до рідного краю.

Мати Геннадія працювала в школі вчителем української мови та літератури, а батько в аграрному секторі – механіком в райсільхозхімії, і згодом – в районній інкубаційній станції, вирощуючи птицю.

Цілком очевидно, що любов до Батьківщини, шанобливе ставлення до рідної землі – в ДНК «Сивого». Батьки мали велике господарство, тому Геннадій з дитинства звик до наполегливої праці. І змалку, заворожено дивлячись на хлібні золотисті лани, мріяв присвятити своє життя аграрній справі.

Крокуючи до мети, закінчив Білоцерківський національний аграрний університет та Київський національний економічний університет. І згодом таки втілив свою мрію у життя. Займався виробництвом та експортом зернових, а також розмноженням, доробкою та реалізацією насіння зерново-бобових культур. Побував у багатьох країнах Європи, де переймав досвід в іноземних селекційних компаніях.

Маючи за плечима 26-річний досвід роботи в аграрному секторі, Геннадій вирішив доєднатися до захисту рідної країни. І з робочого кабінету попрямував у ТЦК. Поталанило потрапити до лав Морської охорони.

Сьогодні професійний аграрій опановує новий для себе фах – рульового на одному з кораблів Морської охорони.

«Так, зараз багато чого для мене є новим у житті. Навігація, карти, маршрути та й загалом служба на борту – доволі непроста справа. Але я готовий до випробувань, готовий загартовувати себе фізично та морально, аби виправдати покладену на мене довіру. Ми захищаємо нашу Батьківщину, нашу вільну націю, наші родини. Тому захист своєї держави – це справа священна для кожного свідомого українця. Щоб наші діти зростали у вільній Україні, щоб наші батьки проживали свій вік в мирній країні. І я пишаюся тим, що пліч-о-пліч з побратимами стою на захисті України», - зазначає Геннадій.

За умови поважного віку та чималого життєвого досвіду, рульовий отримав від побратимів псевдо «Сивий». У сьогоденні він наполегливо опановує ввірену посаду, стійко долає усі труднощі та отримує морський гарт. А після Перемоги планує повернутися до справи свого життя й знову вирощуватиме зерно на українських золотистих ланах.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси